Olibetta Gravel Multicolor 0,8-1,2mm

Gekleurde grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Deze fijnkorrelige kleurrijke Olibetta grindmix is geschikt voor zoetwateraquaria. De fijne korrelgrootte is ideaal voor pantsermeervallen en ook voor dwerggarnalen, die graag door het substraat heen werken. Er zijn hier geen scherpe randen, er sijpelt geen voedsel in het substraat, het grind verdicht niet, de planten krijgen nog steeds voldoende voedingsstoffen en er is geen risico op verwonding van de dieren.

De kleine grindkorrels in de harmonische kleurstelling zijn gecoat met een blijvend elastische kunsthars die bestand is tegen medicijnen en CO2. Gebruik deze fijne kleurenmix voor aquariumgrind alleen of samen met andere kleuren, speel met verschillende korrelgroottes en zet leuke accenten - laat je fantasie de vrije loop!

Het fijnkorrelige Olibetta kleurgrind voor aquaria heeft niet alleen een decoratieve functie, het werkt ook als een groot biologisch filter, vooral in combinatie met een bodemreiniger of bodemverwarming. De fijnere korrelgrootte van 0,8-1,2 mm wordt aanbevolen voor normale gezelschapsaquaria en voor aquaria met bodembewoners.

Onze expert Oliver Knott raadt aan:

Of er nu meervallen, pantsermeervallen, garnalen en/of planten in het aquarium gehouden worden, deze fijnere korrelgrootte biedt een goed en fijn uitziend alternatief voor grof grind. De harmonische kleurmenging is bijzonder attractief.

Onze gekleurde bodemgrond is met kunststof bekleed en mag daarom voor gebruik alleen kort en koud worden uitgewassen om slijtage door transport te verwijderen. Het grind mag niet heet gespoeld of boven aquariumtemperatuur verwarmd worden.

Korrelgrootte: 0,8-1,2 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Multicolor 0,8-1,2mm

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder