Olibetta Gravel Black Devil 3-4mm

aquarium grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Vergelijkbare producten:

Olibetta Discuszand Rio Xingu wit
Olibetta Gravel Pebble Flat multicolor 3-6cm
Olibetta Gravel, Rio Negro 0-2 mm
Beschrijving

Dit Olibetta aquariumgrind is samengesteld uit optisch mooi, perfect passend en fijn afgestemd natuurgrind. Dit grotere korrelige aquariumgrind zorgt voor een sensatie, het kan ofwel alleen in een overeenkomstig groot aquarium worden gebruikt of samen met fijnere korrels als accentveld.

Vooral in een aquarium of aquascape met een fijne ondergrond kan een zone met grover, kleurig natuurgrind een ontzettend afwisselend en losmakend effect hebben. Het Olibetta natuurgrind

Het mengsel is absoluut waterneutraal en de randen van de korrels zijn afgerond - dat garanderen we. Het natuurlijke grindmengsel van Olibetta voor aquaria is niet alleen ongelooflijk decoratief, het heeft ook een positief effect op de waterkwaliteit in uw aquarium, aangezien de grindbodem werkt als een gigantische biologische filter, waardoor verontreinigende stoffen en watervervuiling snel kunnen worden afgebroken.

Het natuurgrind dient voor gebruik grondig te worden afgespoeld met koud water om slijtage en stof veroorzaakt door transport te verwijderen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Dit grovere natuurlijke grindmengsel met een korrelgrootte van 3-4 mm is samengesteld uit harmonieuze kleuren - het biedt u talloze ontwerpmogelijkheden voor uw aquarium of aquascape.

Korrelgrootte: 3-4 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Black Devil 3-4mm

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal