Olibetta Gravel Azure Blue 0,8-1,2mm

Gekleurd grind

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Deze fijnkorrelige, kleurrijke Olibetta grindmix is geschikt voor zoetwateraquaria. De fijne korrel is ideaal voor meervallen en ook voor dwerggarnalen, die graag door de grond werken. Er zijn geen scherpe randen, er sijpelt geen voedsel in de grond, het grind verdicht niet, de planten krijgen nog voldoende voedingsstoffen binnen en er is geen risico op verwonding van de dieren.

Olibetta-grind is gegarandeerd vrij van vervuilende stoffen en geeft geen verontreinigende stoffen af aan het water. Het is vervaardigd volgens DIN EN 71, deel 3, waardoor het zelfs geschikt is voor kinderspeelgoed en een hoog veiligheidsniveau biedt. De kleine grindkorrels in de harmonieuze kleurencombinatie zijn omhuld met een duurzame, elastische kunsthars, die bestand is tegen chemicaliën en CO2.

Gebruik dit fijne kleurrijke aquariumgrind alleen of samen met andere kleuren, speel met verschillende korrels en zet geweldige accenten - laat het aan je fantasie over! Het fijnkorrelige Olibetta-grind voor het aquarium heeft niet alleen een decoratieve functie, maar werkt ook als een gigantisch biologisch filter, vooral in combinatie met een vloerwasser of vloerverwarming. De fijnere korrelgrootte van 0,8-1,2 mm wordt aanbevolen voor kleine gezelschapsaquaria en voor aquaria met bodembewoners.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Of het nu gaat om meervallen, pantsermeervallen, garnalen en/of planten die in het aquarium gehouden worden, deze fijnere korrel biedt een goed, fijn ogend alternatief voor grof grind. Het harmonieuze kleurenmengsel is zeer aantrekkelijk.

Ons grind is geplastificeerd en mag daarom voor gebruik slechts kort en koud worden uitgewassen om transportgerelateerde slijtage te verwijderen. Het grind mag niet heet worden afgespoeld of boven de aquariumtemperatuur worden verwarmd.

Korrelgrootte: 0,8-1,2 mm
Merken (Fabrikanten): Olibetta

recensies in Nederlands voor Olibetta Gravel Azure Blue 0,8-1,2mm

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder