Olibetta Discuszand Rio Tefe rood

Voor discusvissen

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

Dit natuurlijke speciale substraat voor discusaquaria heeft de optimale korrelgrootte van 0,7-1,2 mm. Uw discus zal zich zeer comfortabel voelen op deze zanderige ondergrond. Je hebt de keuze uit verschillende natuurlijke kleuren.

Voor de veiligheid van uw vissen in het discusbassin wordt dit fraaie, zeer zuivere discuszand meerdere keren gewassen en daarna vuurgedroogd zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De randen van de zandkorrels zijn afgerond zodat aquariumbewoners zich niet kunnen verwonden.

Olibetta discuszand is een puur natuurproduct. Het is pH-neutraal en verhardt het aquariumwater niet, wat uitermate belangrijk is voor discusvissen die van zacht water houden. Met Olibetta Discuskies richt u uw discusaquarium perfect in voor de vissen en tegelijkertijd zeer stijlvol. In het fijne aquariumgrind groeien planten zeer goed omdat het niet uithardt en er dus altijd voldoende voeding bij de plantenwortels kan komen.

Naast het perfecte optische effect is het Olibetta discusgrind ook een groot natuurlijk filter dat biologisch werkt en vervuilende stoffen afbreekt. Ondanks de hoge zuiverheidsgraad moet het natuurlijke grind voor gebruik grondig worden afgespoeld met koud water om slijtage en stof veroorzaakt door transport te verwijderen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Olibetta discusgrind is ideaal voor discusaquaria. Op deze manier kunt u uw discusaquarium een stijlvolle uitstraling geven en tegelijkertijd rekening houden met de behoeften van uw aquariumvissen. Het natuurlijke discuszand is ongekleurd, verhardt het water niet en is bijzonder geschikt voor beplante discusaquaria. Het is extreem zuiver, meerdere keren gewassen en vuurgedroogd.

Merken (Fabrikanten): Olibetta

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Olibetta Discuszand Rio Tefe rood

5 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
6 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

6 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 5 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder