JBL Detoxol

Instant ontgifter

€ 10,99

(€ 43,96 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 250ml

Bezorging uiterlijk op dinsdag, 03. oktober

Op voorraad vanaf 28. september

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

  • Extreem snel effect
  • Neutraliseert gifstoffen
  • Stabiliseert de carbonaathardheid
  • Zeer hoge bindingscapaciteit

Art. nr.: JBL-2515700, Inhoud: 250 ml, EAN: 4014162251572

Beschrijving

JBL Detoxol is een instant ontgifter voor gezonde zoet- en zeewateraquaria waarvan is aangetoond dat het gifstoffen binnen 10 minuten kan neutraliseren. Stoffen als ammoniak (NH3), nitriet (NO2), chloor en chlooramine kunnen een dodelijke werking hebben op gevoelige aquariumvissen. Door toevoeging van JBL Detoxol worden de gifstoffen binnen 10 minuten veilig en snel geneutraliseerd en vormen ze geen risico meer. Bovendien moeten ook de oorzaken voor de vorming van de toxines worden opgespoord en geëlimineerd.

Toch zijn er duidelijke verschillen met andere waterverbeteraars en bacteriepreparaten: JBL Biotopol kan ook chloor, chlooramine en zware metalen neutraliseren, maar kan giftige stikstofverbindingen zoals ammoniak en nitriet niet neutraliseren. Bacteriële preparaten zoals: JBL Denitrol kan ook ammonium/ammoniak en nitriet verwijderen, maar alleen op biologische wijze via bacteriële afbraak, wat niet in een paar minuten kan, maar uren tot dagen duurt. Voor een langdurig biologisch evenwicht is de bacteriële waterverbeteraar JBL Denitrol de juiste oplossing - JBL Detoxol is geschikt voor snelle onmiddellijke hulp.

Toepassing
10 ml JBL Detoxol wordt toegevoegd aan 40 liter water. Het hoge bindingsvermogen kan 30 mg ammonium en 2 mg chloor binden. JBL Detoxol kan tot vijf keer worden overdosis.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met JBL Detoxol kunnen ernstige problemen in het biologisch evenwicht in slechts enkele minuten worden verholpen - de remedie bij uitstek in noodgevallen!

Merken (Fabrikanten): JBL

Vragen & antwoorden over JBL Detoxol

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Detoxol

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Vergelijkbare producten

    Anderen kochten ook: