JBL CristalProfi Greenline

Extern filter

€ 129,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Maat: e902

Bezorging uiterlijk op vrijdag, 15. maart

Op voorraad vanaf 13. maart

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar Nederland.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Makkelijke installatie
 • Energiezuinig en veilig
 • Schoon en gezond water
 • Makkelijk in onderhoud
 • Het apparaat wordt geleverd met EU-stekker

Art. nr.: JBL-6028200, Inhoud: 1 stuk, EAN: 4014162602824

Vaak samen gekocht met JBL Silicone Spray 400ml

JBL CristalProfi Greenline - e902 JBL Silicone Spray 400ml - 400 ml
JBL CristalProfi Greenline - e902 € 129,99
JBL Silicone Spray 400ml € 17,99 (€ 44,98 / L)
Totaalprijs: € 147,98
Beschrijving

De JBL CristalProfi greenline is een buitenfilter voor aquaria en zorgt door een gesloten watercircuit voor schoon en gezond water.

Planten, voerresten en stofwisselingsproducten verslechteren de kwaliteit van het aquariumwater. Een goede waterkwaliteit is noodzakelijk om de gezondheid van vissen en planten in het aquarium te bevorderen. Dit kan worden bereikt met aquariumfilters. De filters zuigen het aquariumwater aan en trekken het vuil en afvalstoffen uit het water. Filters bieden ook een ideale leefomgeving voor bacteriën die verontreinigende stoffen afbreken.

Makkelijke installatie
Het externe filter is volledig uitgerust en klaar voor aansluiting. Het ingebouwde snelstartapparaat en de filterstart zonder aanzuiging zorgen voor een eenvoudige installatie. De filtermedia zijn ook bij de levering inbegrepen.

Makkelijk in onderhoud
Door de regelmatige Reserve van het gemakkelijk toegankelijke voorfilter is het reinigen van het resterende filter zelden nodig. Het grote filtervolume biedt een hoge biologische filterprestatie door verschillende filterlagen. De meegeleverde biofilterballen hebben een andere diameter, dit bevordert het zelfreinigende effect.

Energiezuinig en veilig
Met slechts een laag stroomverbruik biedt de CristalProfi een hoge energiebesparing. Met dezelfde effectieve watercirculatie verbruikt het apparaat 31% minder elektriciteit dan vergelijkbare eerdere modellen. Het gepatenteerde slangaansluitblok met veiligheidsventiel voorkomt dat er water ontsnapt wanneer het filter wordt losgekoppeld. JBL CristalProfi is TÜV-gecertificeerd.

Nieuw is dat de bovenste filtermand volledig en efficiënter is ontworpen: in plaats van kleinere, externe voorfiltermatten in de filtermand, is er nu een dubbelgrote, doorlopende filtermat als voorfilter. Hierdoor kan het filter ook bij zeer sterke vervuiling niet zo snel verstopt raken en hoeven de voorfilters minder vaak gereinigd te worden. Het CristalProfi greenline buitenfilter is extreem stil. Het gepatenteerde nieuwe filtersysteem biedt 100% meer oppervlakte dan het vorige model. De slangaansluitingen kunnen 360° worden gedraaid en de filtermedia kunnen eenvoudig worden verwisseld.

Inhoud levering:
Extern filtersysteem voor aquaria, inclusief slangen en leidingen, zuigkorf, hoekstukken, zuignappen en filtermedia.

Garantie : 2 (+2 jaar vanaf registratie van het product)

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Met de doorontwikkelde JBL CristalProfi greenline heeft JBL een energiezuinig en betrouwbaar buitenfilter ontwikkeld met een lange levensduur.

Merken (Fabrikanten): JBL
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL CristalProfi Greenline

9 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
13 (92%)
4 Sterren
1 (7%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

14 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 9 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder