Anubias Ludwigia repens 'Rubin' (glandulosa 'red')

Ruby Ludwigie

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

De gemakkelijk te kweken stengelplant Ludwigia repens 'Rubin' (glandulosa 'rood'), de Ruby Red Ludwigia, komt uit Noord-Amerika en Zuid-Amerika. De aquariumplant, die 40 tot ca. 50 cm hoog wordt, is perfect voor de achtergrond van het aquarium en verdraagt zacht tot middelhard water. Geschikt voor koudwaterbaden.

De prachtige robijnrode Ludwigia Ludwigia repens 'Rubin' (glandulosa 'red') uit Noord-Amerika en Zuid-Amerika is een geweldige rode aquariumplant met iets minder veeleisend dan andere roodbladige planten. Deze stengelplant is makkelijk te kweken en groeit snel.

De robijnrode Ludwigia dankt zijn naam aan zijn rode blad en is ideaal om een blikvanger in het aquarium te creëren en accenten te zetten. De prachtige wijnrode kleur komt goed tot zijn recht bij grotere groepsbeplantingen.

De robijnrode Ludwigia hoeft niet eens per se bemest te worden met CO2, maar met koolstofbemesting wordt hij sterker, groeit iets sneller en - bij een goede voeding tegelijkertijd - worden ook de bladkleuren intenser en gaan ze meer glanzen.

Om deze mooie rode aquariumplant te vermeerderen, knijpt u de toppen van de ca. 10 cm lange scheuten af en plaatst u deze opnieuw. In grind of aarde zet Ludwigia repens 'Rubin' (glandulosa 'rood') snel weer wortel.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
De exacte soort van deze zeer gemakkelijk te houden roodbladige plant is nog niet vastgesteld. Het kan ook een hybride zijn. Het maakt niet uit, ze ziet er geweldig uit en stelt geen hoge eisen!

Oorsprong: Amerika
Moeilijkheidsgraad: Normaal
Plaatsing: Middengrond, Achtergrond
Merken (Fabrikanten): Anubias
Informatie over onze planten
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Anubias Ludwigia repens 'Rubin' (glandulosa 'red')

6 recensies in andere talen

4,6 van 5 sterren
5 Sterren
8 (80%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
2 (20%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

10 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 6 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder