JBL FilterBoost, 25 g

Optimaliseert de filterwerking

€ 4,99

(€ 199,60 / kg, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 25 g

Bezorging uiterlijk op dinsdag, 09. juli

Op voorraad vanaf 05. juli

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Optimaliseert filterprestaties
 • Filters hoeven minder vaak te worden schoongemaakt
 • Verlengt de reinigingsintervallen van filters

Art. nr.: JBL-2518500, Inhoud: 25 g, EAN: 4014162251855

Beschrijving

JBL FilterBoost zijn speciaal gekweekte bacteriën op een mineraalgranulaat als dragermateriaal. Deze optimaliseren de filterprestaties en verlengen de reinigingsintervallen van filters in zoet- en zeewateraquaria voor vissen, schildpadden en garnalen. JBL FilterBoost is ook geschikt voor nieuwe installaties, waterverversingen en visziekten. vloeibare levende reinigingsbacteriën om nieuwe en gereinigde filters in zoet- en zeewateraquaria te activeren.

De speciale zuivere bacterieculturen zorgen voor actieve slibafbraak in het filter. Dit voorkomt dat het filtermateriaal verstopt raakt met slijm en andere organische afzettingen en het reinigingsinterval en de levensduur worden verlengd. De door bacteriën geactiveerde korrels zijn voldoende voor een filtervolume van 5-6 liter en worden in het voorfilter of eerste deel van het filtermateriaal van het binnen- of buitenfilter geplaatst.

JBL FilterBoost activeert gereinigde filters en filters na medicatiegebruik. Het zorgt voor schoon water en een snelle afbraak van ammonium/ammoniak en nitriet. Deze bacteriestarter bevat zeer actieve nuttige levende bacteriën die snel verontreinigende stoffen, visuitwerpselen en ander afval afbreken en het dichtslibben van het filter vertragen. Een stabiel evenwicht in het aquarium draagt in belangrijke mate bij aan de gezondheid van de te verzorgen vissen en vooral gevoelige bewoners profiteren van minder schommelingen. JBL FilterStart vermindert visverliezen als gevolg van fluctuerende waterwaarden en creëert een omgeving die geschikt is voor de biotoop.

Waterconditioners moeten altijd een uur voor het gebruik van bacteriële starters worden aangebracht.

Toepassing
Toepasbaar in alle filters met een meerlaagse filtermassastructuur. Niet van toepassing op binnenfilters met schuimpatronen. Verdeel de benodigde hoeveelheid JBL FilterBoost-korrels gelijkmatig over 2-3 lagen filtermateriaal, zo dicht mogelijk bij de waterinlaat van het filter. Vul nieuwe korrels bij het reinigen van het filter.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
JBL FilterBoost vertraagt het dichtslibben van het filter en verlengt zo de reinigingsintervallen en de levensduur aanzienlijk.

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL FilterBoost

3 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder